0172 89 60 48 info@alphenbeweegt.nl
Kinderambassadeurs
Kinderambassadeurs

Alphen aan den Rijn is de eerste gemeente in de provincie Zuid-Holland met het initiatief om kinderen te betrekken bij het thema buitenspelen. De gemeente Alphen aan den Rijn vormt daarmee een voorbeeld voor andere gemeenten in de provincie. Naast het meedenken over buitenactiviteiten enthousiasmeren zij leeftijdsgenoten om naar buiten te gaan en mee te doen.

De kinderambassadeurs komen een aantal keer per jaar bij elkaar. Ze gaan dan samen aan de slag om tot ideeën en plannen te komen. Ze worden hierbij begeleid door een wijkcoach van BOOST en een beweegcoach van Alphen Beweegt. De coaches zorgen ervoor dat de feedback van kinderen meegenomen wordt in het Alpha Rangers programma, zodat de buiten activiteiten in dit programma (beter) aansluiten bij de wensen van kinderen. De kinderen zijn de ambassadeurs in hun wijk en nodigen alle kinderen uit om mee naar buiten te gaan en mee te doen! 

Meld je aan!
Is het kinderambassadeursschap iets voor jou, je vriendje of vriendinnetje of lees jij dit als ouder en is dit iets voor jouw zoon of dochter. Meld jezelf, hem of haar snel aan via het onderstaande formulier.

Naam kinderambassadeur

Adres

Geslacht
JongenMeisje

Geboortedatum (verplicht)

Motiveer waarom jij de nieuwe kinderambassadeur wil worden

AVG (verplicht)

Ik geef toestemming voor de opname van mijn gegevens in de contactlijst van Alphen Beweegt. Deze gegevens blijven tot 1 jaar na aanmelding geregistreerd.

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Alphen Beweegt
Keizershof 31
2402 DA Alphen aan den Rijn

KvK: 55365086
Rek: NL87 RABO 0369 6053 49
BTW: NL8516.71.962.B.01

Social Media