PLEZIER IN BEWEGEN MET 50+ SPORTS!

Natuurlijk weet u als 50-plusser hoe belangrijk (en fijn) het is om actief in beweging te blijven. Maar soms gooien blessures roet in het eten of is de drempel simpelweg te hoog. Dan is een steuntje in de rug prettig. Tijd Voor Vitaliteit biedt u samen met sportverenigingen uit Alphen aan den Rijn de kans om op een rustige manier en in groepsverband kennis te maken met drie verschillende sporten. Vanaf 3 euro per les leert u onder professionele begeleiding de basisvaardigheden van de door u gekozen sport. Natuurlijk gaan bij alle lesreeksen gezondheid en gezelligheid voorop. Dus kom in beweging en werk aan uw conditie, balans, flexibiliteit en sociale netwerk. Kiest u voor een lessenreeks tennis, golf of tafeltennis?

TENNIS BIJ TEAN

Ook fit de winter door?

Binnen het programma ”Tijd voor Vitaliteit” heft de Alphense Tennisvereniging TEAN plaats voor twee a drie groepen van 8 personen om de basistechniek van tennis aan te leren. Altijd al eens willen doen of in een ver(der) verleden al eens gedaan en wil je het weer oppakken dan is dit je kans. In de maandan januari, februari en maart geven onze (door de tennisbond gecertificeerde) leraren 10 lessen van een uur. Deze lessen zullen plaatsvinden op de indoor banen van Nieuwe Sloot.

We kijken er naar uit om jullie te ontvangen! Het tijdstip van de lessen is op dit moment nog niet bekend, want dat zal in onderling overleg en op basis van beschikbaarheid worden vastgesteld. Wij verwachten rond de 2de week van januari te starten. De eerste 6 groepen zijn dit voor- en najaar gestart en zeer enthousiast over de lessen. Er wordt u een racket ter beschikking gesteld voor de duur van de training. Sportkleding is prettig en sportschoeisel zonder noppen is goed en u kunt van start. De eigen bijdrage voor deze reeks is slechts 50.

Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!

GOLF BIJ GC ZEEGERSLOOT

Slaat u straks een hole-in-one? In een periode van 20 weken gaat u samen met negen andere deelnemers aan de slag met de basis van de golfsport. Een golfprofessional verzorgt iedere week een opbouwende les. Enthousiast? U bent van harte welkom om zo vaak als u wilt op het oefenterrein te komen oefenen! De golfclub stelt golfclubs ter beschikking, zowel voor de lessen als voor het oefenen.

De lesreeks begint met een intake door een in golf specialiseerde fysiotherapeut. Na 10 weken krijgt u als deelnemer baanpermissie voor de Par 3 Parkbaan, zodat u ook in de baan kan oefenen. Aan het einde van de cursus zouden de meeste deelnemers in staat moeten zijn handicap 54 te bereiken. Uiteraard bestaat na de lesreeks de mogelijkheid om in te stromen in het reguliere aanbod van Golfclub Zeegersloot.

Met deze aanbieding neemt u deel aan het programma van 20 weken voor slechts € 100,-.

In april 2019 zijn we gestart met 60 enthousiaste deelnemers verdeeld over 6 groepen, in het najaar van 2019 zijn we zelfs met ruim 85 deelnemers in 8 groepen gestart. De reacties van de deelnemers uit de eerste groepen zijn bijzonder positief. Graag starten we in het voorjaar van 2020 dan ook met nieuwe lesreeksen. U kan nu al uw belangstelling hiervoor kenbaar maken, zodat wij u kunnen informeren als de nieuwe lesdata en tijden bekend zijn.

TAFELTENNIS BIJ ATTC

Misschien heeft u het lang geleden wel eens gedaan of speelt u weleens een wedstrijdje wanneer u toevallig een tafel tegenkomt. Maar heeft u weleens aan tafeltennis gedacht als uitdagende en toch laagdrempelige gezondheidssport? Tafeltennis is niet alleen goed voor de conditie, spieropbouw en het versterken van uw botten, maar is ook goed voor de mentale gezondheid. Tafeltennissen met leeftijdsgenoten is gezellig en geeft u vertrouwen om op eigen niveau te sporten.

Samen met leeftijdsgenoten gaat u 10 weken (in totaal 15 uur) aan de slag om u weer lekker fit te voelen. Een gediplomeerde trainer zorgt voor een opbouwend bewegingsprogramma en na de lessen is er alle ruimte voor een afsluitende kop thee of koffie. Er start een lesreeks in januari en een lesreeks in september. De deelnemers kunnen in de tussentijd ook de recreantenavond bezoeken en na afloop van de lesreeks instromen in het reguliere aanbod van ATTC.

Het is bij voldoende belangstelling evt. mogelijk om medio april een extra lesreeks van start te laten gaan. Als u hiervoor interesse heft laat dit dan weten door een mail met uw gegevens te sturen naar Maria ter Hoek, secretaris@attc-tafeltennis.nl Bij voldoende belangstelling ontvangt u zo spoedig mogelijk bericht of deze extra lesreeks ook daadwerkelijk kan gaan starten.

Met deze aanbieding krijgt u tien tafeltennislessen van anderhalf uur voor €30,-.

In januari 2020 gaan we met een nieuwe lesreeks van start.

Tijd Voor Vitaliteit wordt mede mogelijk gemaakt en ondersteund door:

Voorwaarden

  • Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe deelnemers. Wanneer u reeds lid bent bij een vereniging, maakt u geen aanspraak op de aanbieding van de betreffende vereniging.
  • Bent u reeds lid van een vereniging, dan kunt u wel gebruik maken van de aanbieding van een andere vereniging.
  • Tijd Voor Vitaliteit gaat uit van lesreeksen. Als deelnemer committeert u zich aan de gehele lesreeks en betaalt u voor het gehele pakket. Betaling per les is dus niet mogelijk.
  • Deelnemer is 50 jaar of ouder.
  • Tijdens de lessenreeks kan er foto- en videomateriaal gemaakt worden. Mocht u als deelnemer hier bezwaar tegen hebben kan dit worden aangegeven op het aanmeldformulier.
  • Deelnemer gaat akkoord met het opslaan van persoonsgegevens door betreffende vereniging.
  • Deelnemer gaat akkoord met het afnemen van vragenlijst en eventueel fysieke test(en).