BENT - FIT

Samen met stichting Actief Rijnwoude hebben we in Rijnwoude een nieuwe activiteit opgezet. We noemen het “Bent-fit”: een uurtje bewegen onder begeleiding van de buurtsportcoach. Lekker in de buitenlucht, de conditie een beetje opbouwen, het versterken van coördinatie en balans, daarnaast het versterken van je spieren. In moderne taal heet dat “Boot-Camp” alleen doen wij dit in een hele lichte vorm. Bent-fit is vooral bedoeld voor ouderen die fit willen worden of fit willen blijven; iedereen kan meedoen.

Waar en wanneer
Bij elkaar ben je dan een uurtje bezig. We doen dit nu op de maandagmiddag van 15.30 uur tot 16.30 uur (inclusief warming-up en cooling- down). We verzamelen vanaf 15.15 uur bij de Tas in Benthuizen. Om 15.30 uur “duiken” we het Bentwoud in voor Bent-fit.
Zin om mee te doen? Je bent van harte welkom!

Aanmelden
Ben jij iemand die graag wat vaker buiten komt en nieuwe mensen leert kennen? Dan zijn we opzoek naar jou. Aanmelden kan via Remco Broekman of Actief Rijnwoude. Met een strippenkaart kun je 10 keer deelnemen aan de activiteiten voor  €40,-. De strippenkaart is 4 maanden geldig en is te koop bij de activiteit.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.