0172 89 60 48 info@alphenbeweegt.nl
Bent-Fit
Bent-Fit

Samen met stichting Actief Rijnwoude hebben we in Rijnwoude een nieuwe activiteit opgezet. We noemen het “Bent-fit”: een uurtje bewegen onder begeleiding van de buurtsportcoach. Lekker in de buitenlucht, de conditie een beetje opbouwen, het versterken van coördinatie en balans, daarnaast het versterken van je spieren. In moderne taal heet dat “Boot-Camp” alleen doen wij dit in een hele lichte vorm. Bent-fit is vooral bedoeld voor ouderen die fit willen worden of fit willen blijven; iedereen kan meedoen.

Waar en wanneer
Bij elkaar ben je dan een uurtje bezig. We doen dit nu op de maandagmiddag van 15.30 uur tot 16.30 uur (inclusief warming-up en cooling- down). We verzamelen vanaf 15.15 uur bij de Tas in Benthuizen. Om 15.30 uur “duiken” we het Bentwoud in voor Bent-fit.
Zin om mee te doen? Je bent van harte welkom!

Aanmelden
Ben jij iemand die graag wat vaker buiten komt en nieuwe mensen leert kennen? Dan zijn we opzoek naar jou. Aanmelden kan via Remco Broekman: r.broekman@alphenbeweegt.nl of Actief Rijnwoude: bernard@actiefrijnwoude.nl. Met een strippenkaart kun je 10 keer deelnemen aan de activiteiten voor €40,-. De strippenkaart is 4 maanden geldig en is te koop bij de activiteit.

Voorwaarden

  • Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe deelnemers. Wanneer u reeds lid bent bij een vereniging, maakt u geen aanspraak op de aanbieding van de betreffende vereniging.
  • Bent u reeds lid van een vereniging, dan kunt u wel gebruik maken van de aanbieding van een andere vereniging.
  • Tijd Voor Vitaliteit gaat uit van lesreeksen. Als deelnemer committeert u zich aan de gehele lesreeks en betaalt u voor het gehele pakket. Betaling per les is dus niet mogelijk.

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Alphen Beweegt
Keizershof 31
2402 DA Alphen aan den Rijn

KvK: 55365086
Rek: NL87 RABO 0369 6053 49
BTW: NL8516.71.962.B.01

Social Media