0172 89 60 48 info@alphenbeweegt.nl

Buitenpret

Buitenpret

Het buitenspelen van kinderen is een belangrijk speerpunt van de gemeente Alphen aan den Rijn. Buitenpret is de ideale stapsteen om kinderen naar buiten te halen. Spelenderwijs maken zij kennis met sport & bewegen, cultuur, gezonde voeding en natuur. De activiteiten van Buitenpret zijn laagdrempelig en toegankelijk voor kinderen in de gemeente Alphen aan den Rijn.

Buitenspelen heeft vele voordelen. Wanneer je kind lekker buiten is beweegt en meer en kan je kind zich zowel lichamelijk als geestelijk ontwikkelen. Door buiten te spelen kunnen kinderen namelijk beter ruimte, diepte, afstand en snelheid inschatten. Daarnaast is het goed voor de sociale vaardigheden van kinderen, tijdens het buitenspelen maken ze vele vriendjes. Door elkaar aan te moedigen en te stimuleren kunnen vrienden elkaars zelfvertrouwen vergroten.

Voor wie
Op locatie spelen we in groepen van 4 tot en met 8 en van 9 tot en met 12 jaar.

Waar en wanneer
Neem een kijkje in de activiteitenkalender voor deze en andere activiteiten.

Voorwaarden

  • Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe deelnemers. Wanneer u reeds lid bent bij een vereniging, maakt u geen aanspraak op de aanbieding van de betreffende vereniging.
  • Bent u reeds lid van een vereniging, dan kunt u wel gebruik maken van de aanbieding van een andere vereniging.
  • Tijd Voor Vitaliteit gaat uit van lesreeksen. Als deelnemer committeert u zich aan de gehele lesreeks en betaalt u voor het gehele pakket. Betaling per les is dus niet mogelijk.

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Alphen Beweegt
Keizershof 31
2402 DA Alphen aan den Rijn

KvK: 55365086
Rek: NL87 RABO 0369 6053 49
BTW: NL8516.71.962.B.01

Social Media