0172 89 60 48 info@alphenbeweegt.nl
De Actieve Vrijdag
De Actieve Vrijdag

Deze activiteit is speciaal voor de 55 plusser die wel wilt bewegen maar de stap naar een vereniging of fitnessabonnement nog niet heeft genomen. We werken iedere vrijdag aan het opbouwen van de conditie, verbetering van balans en lenigheid. Gezelligheid en sociale cohesie staat hierbij voorop!

Naast het deelnemen aan de Actieve Vrijdag kun je op eigen gelegenheid gebruik maken van de beweegroute die is aangelegd achter het pand van Sport2Bfit en FysioKlein aan het Frederik van Eedenplein. De route is gericht op volwassenen en ouderen en zit vol met eenvoudige oefeningen, die iedereen kan uitvoeren op zijn of haar eigen niveau. Je kunt zelf aan de slag door middel van de duidelijke instructie op het bord en op de tegels. Wilt je de route liever eerst onder begeleiding volgen of wil je meer inspiratie voor de oefeningen? Dan kun je iedere dinsdag en vrijdag kosteloos instructie lessen volgen vanaf 13.00 uur.

Waar en wanneer
De buurtsportcoach staat iedere vrijdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur voor jullie klaar bij de Joseph Haydenlaan 5 te Hazerswoude Rijndijk. Deze beweegactiviteit realiseren wij samen met Tom in de Buurt. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Kosten
Per beweegactiviteit bij de Actieve Vrijdag vragen wij €2,50 per persoon. Je kunt instromen wanneer je wilt en aanmelden is niet nodig.

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Alphen Beweegt
Keizershof 31
2402 DA Alphen aan den Rijn

KvK: 55365086
Rek: NL87 RABO 0369 6053 49
BTW: NL8516.71.962.B.01

Social Media