DE ACTIEVE VRIJDAG

Een leven lang vitaal, dat is ons doel. We stimuleren volwassenen en senioren om actief te zijn en verzorgen iedere week diverse beweegactiviteiten. Actief meedoen aan de activiteit draagt bij aan gezond ouder worden en langer zelfstandig blijven. Een van de activiteiten is de Actieve Vrijdag in Hazerswoude- Rijndijk.

De activiteit is speciaal voor de 55 plusser die wel wilt bewegen maar de stap naar een vereniging of fitnessabonnement nog niet heeft genomen. We werken iedere vrijdag aan het opbouwen van de conditie, verbetering van balans en lenigheid. Gezelligheid en sociale cohesie staat hierbij voorop!

Naast het deelnemen aan de Actieve Vrijdag kun je op eigen gelegenheid gebruik maken van de beweegroute die is aangelegd achter het pand van Sport2Bfit en FysioKlein aan het Frederik van Eedenplein. De route is gericht op volwassenen en ouderen en zit vol met eenvoudige oefeningen, die iedereen kan uitvoeren op zijn of haar eigen niveau. Je kunt zelf aan de slag door middel van de duidelijke instructie op het bord en op de tegels. Wilt je de route liever eerst onder begeleiding volgen of wil je meer inspiratie voor de oefeningen? Dan kun je iedere dinsdag en vrijdag kosteloos instructie lessen volgen vanaf 13.00 uur.

Waar en wanneer

De buurtsportcoach staat iedere vrijdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur voor jullie klaar bij de Joseph Haydenlaan 5 te Hazerswoude Rijndijk. Deze beweegactiviteit realiseren wij samen met Tom in de Buurt. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Kosten

Per beweegactiviteit bij de Actieve Vrijdag vragen wij €2,50 per persoon. Je kunt instromen wanneer je wilt en aanmelden is niet nodig.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beweeg mee met Alphen!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.