29
aug
Senioren in beweging Zwembad Aquarijn (geen water activiteit)
10:00 tot 11:00
Alphen aan den Rijn,
29-08-18

!!! In verband met het coronavirus is deze activiteit geannuleerd tot 1 april. Hiermee volgen wij de richtlijnen van de Rijksoverheid. Voor vragen zijn wij bereikbaar via info@alphenbeweegt.nl.

Regelmatig bewegen zorgt voor meer zelfstandigheid en een fit gevoel bij senioren. Bovendien is het gewoon erg leuk en stimuleert het ontmoetingen tussen leeftijdgenoten. Daarom organiseert Alphen Beweegt wekelijks de activiteit ‘Senioren in Beweging’. Een ervaren docent verzorgt diverse oefeningen die het uithoudingsvermogen vergroten, de spieren sterker maken en zorgen voor lichamelijke ontspanning. De gebruikte spelvormen zijn afwisselend en uitdagend voor alle deelnemers. Aan het eind van de les sluiten we af met een gezellig kopje koffie of thee.

Kosten

De eerste les kunt u gratis meedoen om te kijken of u het leuk vindt. Vervolgens kunt u een strippenkaart aanschaffen waarmee u 10 keer kunt deelnemen aan de activiteiten voor €40,-. De strippenkaart is 4 maanden geldig en is te koop bij de activiteit.

Waar

De lessen vinden plaats in zaal 3 in Zwembad Aquarijn (De Thermen 2). De beweeglessen zijn in een aparte zaal, niet in het water van het zwembad. Er is gratis parkeergelegenheid en een lift aanwezig. Wilt u deelnemen aan Senioren in Beweging? Meld u dan aan via Nubia Eilander op telefoonnummer 06-39 31 48 49 of stuur een e-mail naar n.eilander@alphenbeweegt.nlDe eerste les is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Loading map