06
mei
Zwemmen met scholen, kinderen en ouders
09:00 tot 10:00
Alphen aan den Rijn,
06-05-18

Deze Sportimpuls heeft als doel om middels de zwemsport kinderen meer aan het bewegen te krijgen. Niet alleen kinderen staan centraal maar ook de ouders worden hierbij betrokken, zodat zij als rolmodel hun kinderen kunnen motiveren en stimuleren om de zwemsport structureel te beoefenen. Leerlingen uit groep 5 van basisschool De Stromen, de Rehobothschool, Tamboerijn, het Spectrum en de Hobbitburcht krijgen gedurende de Sportimpuls periode zwemles in zwembad Aquarijn.

Kosten

Ouders van kinderen in de leeftijdscategorie van 4-12 jaar kunnen voor €10,- per maand iedere zondag van 9.00-10.00 uur terecht in zwembad Aquarijn. Zwemleraren van AZC verzorgen een speciale les om de zwemvaardigheid te stimuleren. De extra zwemactiviteiten voor ouders zijn tevens onderdeel van het project.

Aanmelden

Aanmelden voor de zwemlessen op zondag kan door uw naam, telefoonnummer en e-mailadres te sturen naar: [email protected]. De coaches zullen dan contact met u opnemen.

Samenwerking

Zwemvereniging AZC, Thermen 2 en Alphen Beweegt werken samen met verschillende basisscholen om de zwemactiviteiten te realiseren onder de naam ‘Natte Gymnastiek’ lessen. Met financiële hulp vanuit de landelijke subsidie kunnen de leerlingen van de betrokken scholen deelnemen aan de zwemlessen.

Loading map