0172 89 60 48 info@alphenbeweegt.nl
Freerunnen
Freerunnen
Wil jij beweegexpert worden in Parkour en Freerunning? Vloeiend bewegen over obstakels, razendsnel over hekken en muurtjes heen of leren bewegen op gevoel? Of je nu beginner of een gevorderde bent, Alphen Beweegt helpt jou een echte straatatleet te worden.

Wat is Parkour?
Jezelf zo efficiënt mogelijk bewegen van de ene naar de andere plek door het overwinnen van obstakels, dat is waar het bij Parkour om draait. Snelheid, kracht en balans zijn nodig om dit te bereiken.

Wat doe je met Freerunnen?
Freerunning is een sport die grotendeels voortvloeit uit Parkour. Snelheid is niet van belang maar de creativiteit van de bewegingen waarbij elementen uit turnen en Mixed Martial Arts (vechtkunst) worden gebruikt.

Waar en wanneer?
Elke maandag van 17.00 – 18.00uur

Locatie
Honingzwam

Voor
Kinderen van 8-12 jaar

Aanmelden of een proefles
Tijdens de freerunles gaan we aan de slag met verschillende technieken en beweegvormen om zo soepel en zo sierlijk mogelijk van punt A naar punt B te komen. Natuurlijk komen ook de nodige salto’s aan bod! Schrijf je in via het aanmeldformulier. Weet jij nog niet helemaal of Freerunnen en Parkour iets voor jou is? Geef je dan op voor een proefles om daar achter te komen.

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Alphen Beweegt
Keizershof 31
2402 DA Alphen aan den Rijn

KvK: 55365086
Rek: NL87 RABO 0369 6053 49
BTW: NL8516.71.962.B.01

Social Media