0172 89 60 48 info@alphenbeweegt.nl

Beweegactiviteiten

Doelen kunnen heel dichtbij liggen
Vooral bij ouderen is het belangrijk om doelen te stellen. Niet voor heel ver weg maar voor morgen en overmorgen. Dat levert ook snel zichtbaar resultaat op. Voor ouderen en personeel van zorginstellingen hebben we diverse interventies ontwikkeld op het gebied van bewegen. Onze interventie voor ouderen richt zich met een uniek programma op deze doelgroep. Helemaal op maat en in samenwerking met ouderen en hun verzorgers tot stand gekomen. Veel van onze interventies zijn erkend door het Kenniscentrum Sport. Kwaliteit en effectiviteit gegarandeerd dus.

Onze interventie op jouw locatie?
Wilt één van onze interventies opstarten in uw zorginstelling, wijkcentrum, buurthuis of sportvereniging? U kunt op ons rekenen bij een lokale uitrol van onze interventies. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Voorwaarden

  • Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe deelnemers. Wanneer u reeds lid bent bij een vereniging, maakt u geen aanspraak op de aanbieding van de betreffende vereniging.
  • Bent u reeds lid van een vereniging, dan kunt u wel gebruik maken van de aanbieding van een andere vereniging.
  • Tijd Voor Vitaliteit gaat uit van lesreeksen. Als deelnemer committeert u zich aan de gehele lesreeks en betaalt u voor het gehele pakket. Betaling per les is dus niet mogelijk.

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Alphen Beweegt
Keizershof 31
2402 DA Alphen aan den Rijn

KvK: 55365086
Rek: NL87 RABO 0369 6053 49
BTW: NL8516.71.962.B.01

Social Media