0172 89 60 48 info@alphenbeweegt.nl

Jeugd Deelname Fonds

Elk kind heeft recht op Sport

Het Jeugd Deelname Fonds is een stichting in Alphen aan den Rijn die vindt dat alle kinderen aan sport- en aan cultuuractiviteiten moeten kunnen deelnemen. Helaas is in veel gezinnen door allerlei omstandigheden te weinig geld beschikbaar om dit mogelijk te maken. Daarom zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk kinderen die dit willen lid kunnen worden van een club, vereniging of cultuurinstelling.

Jeugd Deelname Fonds
Alphen Beweegt is intermediair voor het Jeugd Deelname Fonds. Dat betekent dat de buurtsportcoaches van Alphen Beweegt de verbinding leggen tussen kinderen (tot 18 jaar) en het Jeugd Deelname Fonds. Het Jeugd Deelname Fonds is er voor kinderen tot 18 jaar die willen sporten, maar dit door financiële redenen niet kunnen. Wij helpen deze kinderen bij de aanvraag aan het Jeugd Deelname Fonds voor een sportsubsidie. Zo wordt sporten voor iedereen bereikbaar! Wil je sporten maar heb je een financieel steuntje nodig? Neem dan contact op met een van de buurtsportcoaches.

Voorwaarden

  • Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe deelnemers. Wanneer u reeds lid bent bij een vereniging, maakt u geen aanspraak op de aanbieding van de betreffende vereniging.
  • Bent u reeds lid van een vereniging, dan kunt u wel gebruik maken van de aanbieding van een andere vereniging.
  • Tijd Voor Vitaliteit gaat uit van lesreeksen. Als deelnemer committeert u zich aan de gehele lesreeks en betaalt u voor het gehele pakket. Betaling per les is dus niet mogelijk.

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Alphen Beweegt
Keizershof 31
2402 DA Alphen aan den Rijn

KvK: 55365086
Rek: NL87 RABO 0369 6053 49
BTW: NL8516.71.962.B.01

Social Media