0172 89 60 48 info@alphenbeweegt.nl
Kinderambassadeurs
Kinderambassadeurs

Alphen aan den Rijn is de eerste gemeente in de provincie Zuid-Holland met het initiatief om kinderen te betrekken bij het thema buitenspelen. De gemeente Alphen aan den Rijn vormt daarmee een voorbeeld voor andere gemeenten in de provincie. Naast het meedenken over buitenactiviteiten enthousiasmeren zij leeftijdsgenoten om naar buiten te gaan en mee te doen.

De kinderambassadeurs komen een aantal keer per jaar bij elkaar. Ze gaan dan samen aan de slag om tot ideeën en plannen te komen. Ze worden hierbij begeleid door een wijkcoach van BOOST en een beweegcoach van Alphen Beweegt. De coaches zorgen ervoor dat de feedback van kinderen meegenomen wordt in het Alpha Rangers programma, zodat de buiten activiteiten in dit programma (beter) aansluiten bij de wensen van kinderen.

De kinderen zijn de ambassadeurs in hun wijk en nodigen alle kinderen uit om mee naar buiten te gaan en mee te doen! De kinderambassadeurs uit het gebied Ridderveld zijn: Muhammed Bildik, Mandy Schaaf, Sharlene Both, G-Mayro Zimmerman, Myrthe van der Houwen, Dylano Alberg, Danny van der Meijden en Emma Heek. Je kunt ze herkennen aan hun groene Kinderambassadeurs shirt en hun enthousiasme over buitenspelen!

Kinderambassadeurs 2018
De huidige kinderambassadeurs verliezen eind 2017 hun kinderambassadeurschap. De huidige kinderambassadeurs hebben een goede fundering gelegd voor de volgende lichting. Is het kinderambassadeursschap iets voor jou, je vriendje of vriendinnetje of lees jij dit als ouder en is dit iets voor jouw zoon of dochter. Meld jezelf, hem of haar snel aan via het onderstaande formulier.

Naam kinderambassadeur

Adres

Geslacht
JongenMeisje

Geboortedatum (verplicht)

Motiveer waarom jij de nieuwe kinderambassadeur wil worden

AVG (verplicht)

Ik geef toestemming voor de opname van mijn gegevens in de contactlijst van Alphen Beweegt. Deze gegevens blijven tot 1 jaar na aanmelding geregistreerd.

Voorwaarden

  • Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe deelnemers. Wanneer u reeds lid bent bij een vereniging, maakt u geen aanspraak op de aanbieding van de betreffende vereniging.
  • Bent u reeds lid van een vereniging, dan kunt u wel gebruik maken van de aanbieding van een andere vereniging.
  • Tijd Voor Vitaliteit gaat uit van lesreeksen. Als deelnemer committeert u zich aan de gehele lesreeks en betaalt u voor het gehele pakket. Betaling per les is dus niet mogelijk.

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Alphen Beweegt
Keizershof 31
2402 DA Alphen aan den Rijn

KvK: 55365086
Rek: NL87 RABO 0369 6053 49
BTW: NL8516.71.962.B.01

Social Media