0172 89 60 48 info@alphenbeweegt.nl

Kinderen en Jongeren

Jong Geleerd

Je kunt niet jong genoeg beginnen met sporten en bewegen. Hiermee leg je een gezonde basis voor de rest van je leven. Daarom heeft Alphen Beweegt aandacht voor beweging in al zijn aspecten, zowel fysiek als mentaal en sociaal-emotioneel. Dit doen we omdat wij geloven in het versterken van de eigen kracht: lichamelijk en geestelijk. Door middel van sport- en bewegen, gezonde voeding en cultuur ondersteunen wij kinderen en jongeren in hun ontwikkeling zodat iedereen meedoet en meetelt. Dat is ons doel.

Door samen te werken met diverse verenigingen, cultuurinstellingen en scholen komen er verschillende activiteiten voor jongeren tot stand. Hiermee draagt Alphen Beweegt bij aan de verbetering van de mentale en lichamelijke gesteldheid. Daarbij luisteren wij goed naar de (beweeg)vragen en wensen van jongeren om hier adequaat op in te kunnen spelen.

Voorwaarden

  • Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe deelnemers. Wanneer u reeds lid bent bij een vereniging, maakt u geen aanspraak op de aanbieding van de betreffende vereniging.
  • Bent u reeds lid van een vereniging, dan kunt u wel gebruik maken van de aanbieding van een andere vereniging.
  • Tijd Voor Vitaliteit gaat uit van lesreeksen. Als deelnemer committeert u zich aan de gehele lesreeks en betaalt u voor het gehele pakket. Betaling per les is dus niet mogelijk.

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Alphen Beweegt
Keizershof 31
2402 DA Alphen aan den Rijn

KvK: 55365086
Rek: NL87 RABO 0369 6053 49
BTW: NL8516.71.962.B.01

Social Media