0172 89 60 48 info@alphenbeweegt.nl

Let’s G.O.

Let’s G.O.

Let’s G.O.! staat voor: Go Outside. Ga naar buiten. Maar ook voor Waag de sprong. Let’s G.O.! is een maatwerk programma in de natuur, waar verschillende beweegvormen samengevoegd worden tot een gezonde mix van buiten bewegen, balans vinden, grenzen verleggen en het ontwikkelen van zelfvertrouwen en sociale vaardigheden.

We halen het beste uit de verschillende beweegvormen en werken samen met het Jeugd en Gezinsteam om jou optimaal te begeleiden en jou te helpen om de sprong te wagen. Op weg naar jouw doel. Het doel dat jij voor jezelf in dit programma stelt .

Voor wie is Let’s G.O.! 
Let’s G.O.! is ontwikkeld voor kinderen van 8-12 jaar die behoefte hebben aan ondersteuning in hun ontwikkeling. Dit kan de mentale- of sociaal emotionele ontwikkeling zijn, maar ook de motorische ontwikkeling. We kijken naar de behoefte van de groep en werkvormen daar op af.

 

Voorwaarden

  • Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe deelnemers. Wanneer u reeds lid bent bij een vereniging, maakt u geen aanspraak op de aanbieding van de betreffende vereniging.
  • Bent u reeds lid van een vereniging, dan kunt u wel gebruik maken van de aanbieding van een andere vereniging.
  • Tijd Voor Vitaliteit gaat uit van lesreeksen. Als deelnemer committeert u zich aan de gehele lesreeks en betaalt u voor het gehele pakket. Betaling per les is dus niet mogelijk.

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Alphen Beweegt
Keizershof 31
2402 DA Alphen aan den Rijn

KvK: 55365086
Rek: NL87 RABO 0369 6053 49
BTW: NL8516.71.962.B.01

Social Media