LETS GO

Let’s G.O.! staat voor: Go Outside. Ga naar buiten. Maar ook voor Waag de sprong. Let’s G.O.! is een maatwerk programma in de natuur, waar verschillende beweegvormen samengevoegd worden tot een gezonde mix van buiten bewegen, balans vinden, grenzen verleggen en het ontwikkelen van zelfvertrouwen en sociale vaardigheden.

We halen het beste uit de verschillende beweegvormen en werken samen met het Jeugd en Gezinsteam om jou optimaal te begeleiden en jou te helpen om de sprong te wagen. Op weg naar jouw doel. Het doel dat jij voor jezelf in dit programma stelt .

Voor wie is Let’s G.O.! 
Let’s G.O.! is ontwikkeld voor kinderen van 8-12 jaar die behoefte hebben aan ondersteuning in hun ontwikkeling. Dit kan de mentale- of sociaal emotionele ontwikkeling zijn, maar ook de motorische ontwikkeling. We kijken naar de behoefte van de groep en werkvormen daar op af.

Waar en wanneer
We starten op dinsdagmiddag 16 mei met de cursus. Het bestaat uit 8 bijeenkomsten van een uur en een kwartier en we verwachten je iedere week van 16.00 tot 17.15 uur bij het Heempark in Alphen aan den Rijn.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

In dit programma werken we samen met het Jeugd en Gezinsteam om kinderen optimaal te begeleiden en te helpen om de sprong te wagen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.