0172 89 60 48 info@alphenbeweegt.nl

Nieuwkomers

Integreren doe je samen

Samen sportieve en culturele activiteiten ondernemen brengt mensen tot elkaar. In onze visie is het een krachtig middel om de integratie van nieuwe Nederlanders te bevorderen. Sport is een laagdrempelige manier om contacten te leggen en de samenleving te leren kennen. Daarnaast dragen cultuurlessen bij aan een nadere kennismaking met kunst en cultuur in Nederland.

Tijdens onze sportlessen maken deelnemers kennis met verschillende sporten die in Alphen aan de Rijn populair zijn. Zoals voetbal, freerunning, atletiek en American Football.

De cultuurlessen organiseren we in samenwerking met Park Villa. Er wordt gewerkt aan creatieve vorming zoals portrettekenen, houtbewerking, beeldhouwen en drama.

Voorwaarden

  • Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe deelnemers. Wanneer u reeds lid bent bij een vereniging, maakt u geen aanspraak op de aanbieding van de betreffende vereniging.
  • Bent u reeds lid van een vereniging, dan kunt u wel gebruik maken van de aanbieding van een andere vereniging.
  • Tijd Voor Vitaliteit gaat uit van lesreeksen. Als deelnemer committeert u zich aan de gehele lesreeks en betaalt u voor het gehele pakket. Betaling per les is dus niet mogelijk.

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Alphen Beweegt
Keizershof 31
2402 DA Alphen aan den Rijn

KvK: 55365086
Rek: NL87 RABO 0369 6053 49
BTW: NL8516.71.962.B.01

Social Media