NIJNTJE BEWEEGDIPLOMA

Van 2016 tot 2018 heeft Alphen Beweegt samen met gymnastiekvereniging Hou-Vast met behulp van de subsidie Sportimpuls het Nijntje Beweegdiploma opgezet. Na het aflopen van de subsidieperiode is het Nijntje Beweegdiploma vanwege succes opgenomen als programma binnen de vereniging.

Het is belangrijk dat kinderen in een vroegtijdig stadium motorische vaardigheden aanleren, zo wordt onder andere de ontwikkeling van de spiergroepen bevordert. Het Nijntje Beweegdiploma is een speels programma dat hiervoor zorgt.

De vaardigheden die kinderen via Nijntje Beweegdiploma meekrijgen, nemen zij overal mee naar toe. Of ze nu gaan hockeyen, zwemmen, turnen voetballen of spelen in de speeltuin. Een vroege kennismaking met bewegen in combinatie met plezier vergroot de kans dat kinderen lekker in hun vel zitten, meer zelfvertrouwen hebben en een sportieve levensstijl aannemen. Kinderen die aan Nijntje Beweegdiploma deelnemen boeken vooruitgang op motorisch-, fysiek-, mentaal-, en cognitief terrein.

Waar en wanneer

• Gymzaal Oude Wereld 57
Maandag van 16.00 tot 17.00 uur Mini freerunnen 4+/Nijntje Beweegdiploma

• Gymzaal aan de Lupinesingel 11
Vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur Ouder/Kindgym 1,5-4 jaar.
Zaterdag van 8.45 tot 9.45 uur & 9.45 tot 10.45 Peuters /kleuters 3-6 jaar.

Aanmelden
Aanmelden voor Nijntje Beweegdiploma kan bij gymnastiekvereniging Hou-Vast.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.