0172 89 60 48 info@alphenbeweegt.nl
Running Blind
Running Blind

Een visuele beperking is geen belemmering om toch te sporten met Running Blind. Je wordt namelijk gekoppeld aan een buddy die je gedurende de hele training helpt. Op deze manier kunnen we van beginnend tot gevorderd en van blind tot beperk zicht training geven. Het is wel nodig dat je enige basisconditie hebt, dus dat je wel kunt wandelen. Een deskundige trainster die al jarenlang Running Blind trainingen geeft in Leiden zal de trainingen bij AAV’36 verzorgen.

Buddy’s
Voor de begeleiding zijn we nog op zoek naar buddy’s. Je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben met de doelgroep of buddyschap. Je krijgt hiervoor een intern een cursus. Wel is het handig als je vaker hebt gejogd of hardgelopen.

Waar en wanneer
De trainingen zijn op dinsdagochtend van 9.30-11.00 bij AAV’36 aan de Sportlaan 6. De accommodatie is goed toegankelijk en beschikt over kleedkamers, douches en kluisjes. Blindengeleidehonden zijn welkom en kunnen op de accommodatie blijven.

Aanmelden
Aanmelden voor Running Blind kan door een email te sturen naar runningblind@aav36.nl. Ook als je interesse hebt in buddyschap kun je mailen naar dit adres.

Meer informatie over Running Blind?

Voorwaarden

  • Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe deelnemers. Wanneer u reeds lid bent bij een vereniging, maakt u geen aanspraak op de aanbieding van de betreffende vereniging.
  • Bent u reeds lid van een vereniging, dan kunt u wel gebruik maken van de aanbieding van een andere vereniging.
  • Tijd Voor Vitaliteit gaat uit van lesreeksen. Als deelnemer committeert u zich aan de gehele lesreeks en betaalt u voor het gehele pakket. Betaling per les is dus niet mogelijk.

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Alphen Beweegt
Keizershof 31
2402 DA Alphen aan den Rijn

KvK: 55365086
Rek: NL87 RABO 0369 6053 49
BTW: NL8516.71.962.B.01

Social Media