0172 89 60 48 info@alphenbeweegt.nl

Sport- en Beleefdag

Iedereen kan meedoen

De maand november stond geheel in het teken van aangepast sporten voor jong en oud. Alphen Beweegt organiseerde samen met haar partners veel activiteiten voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Want iedereen kan sporten en bewegen, juist ook met een beperking! Lees het verhaal van Lizzy de Greef.

De buurtsportcoaches zijn met de rijdende beweegcarrousel langs diverse speciaal onderwijsscholen gegaan zoals Auris de Weerklank, De Prismaschool en De Meerkoet. De kinderen kregen les in badminton en hockey. Ook het reguliere aanbod van Alphen Beweegt stond deze maand extra in het teken van aangepast sporten.

Zondag 26 november was de Sport en Beleefdag in de Oude Wereld. Samen met Tennisvereniging Nieuwe Sloot, Spartain Fit, Hockeyclub Alphen aan den Rijn, Boksschool Teus de Kruyff en Alphen Sports heeft Alphen Beweegt een gevarieerd beweegaanbod aangeboden. Ook Fitkids van Fysio vd Berg was aanwezig en aanwezigen konden een potje rolstoelbasketballen met Kjerke de Vries, rolstoelbastketbalcoach. JOGG zorgde voor een lekker stuk fruit en flesje water.

Voorwaarden

  • Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe deelnemers. Wanneer u reeds lid bent bij een vereniging, maakt u geen aanspraak op de aanbieding van de betreffende vereniging.
  • Bent u reeds lid van een vereniging, dan kunt u wel gebruik maken van de aanbieding van een andere vereniging.
  • Tijd Voor Vitaliteit gaat uit van lesreeksen. Als deelnemer committeert u zich aan de gehele lesreeks en betaalt u voor het gehele pakket. Betaling per les is dus niet mogelijk.

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Alphen Beweegt
Keizershof 31
2402 DA Alphen aan den Rijn

KvK: 55365086
Rek: NL87 RABO 0369 6053 49
BTW: NL8516.71.962.B.01

Social Media