0172 89 60 48 info@alphenbeweegt.nl

Tijd voor Vitaliteit

Aanmelden OldStars tafeltennis

Welkom aan de tafeltennistafel!

Leuk en goed dat u geïnteresseerd bent in deze vitale lesreeks.
We starten zaterdagmiddag 9 oktober met een nieuwe lessenreeks.
Maar we hebben deze keer ook nog iets bijzonders in de aanbieding. Als u zich aanmeldt voor de lessenreeks kunt u ook deelnemen aan een speciale clinic op zaterdagmiddag 28 september (14.20 – 16.15 uur) verzorgd door Bettine Vriesekoop. De tweevoudig  Europees kampioen en veertienvoudig Nederlands kampioen in het enkelspel zal een korte presentatie geven over haar rol als ambassadeur van de NTTB, China en tafeltennis als gezondheidsport. Vervolgens gaat ze met de deelnemers aan de slag achter de tafeltennistafel. De daadwerkelijke lessenreeks van 10 lessen van elk 1½ uur start op zaterdag 9 oktober.”

Gedurende de lessenreeks wordt u projectlid van de sportbond NTTB. Zo bent u meteen verzekerd via de collectieve WA en ongevallenverzekering van deze bond. Na ontvangst van uw inschrijving krijgt u bericht van ATTC en wordt ook de betaling afgehandeld.

Wij heten u van harte welkom aan de tafeltennistafels bij ATTC EVO Repro in de gymzaal aan het Marsdiep 7 te Alphen aan den Rijn.

Start lessenreeks: 9 oktober 2021

Trainingsdagen: zaterdag (van 14.00 – 15.30 uur)

Heeft u vragen? Stuur een mail naar oldstarstafeltennis@attc-tafeltennis.nl en wij beantwoorden die zo snel mogelijk.

  Geslacht (Verplicht):

  Geboortedatum (verplicht):

  Straat + huisnummer (verplicht)

  Stad (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  AVG (verplicht)

  Ik geef toestemming voor de opname van mijn gegevens in de contactlijst van ATTC en NTTB. Deze gegevens blijven tot 1 jaar na aanmelding geregistreerd.