0172 89 60 48 info@alphenbeweegt.nl

Tijd voor Vitaliteit

Aanmelden Walking Hockey

Hockey? Ik? Ja! Doe mee met OldStars walking hockey bij Hockey Club Alphen (HCA). De wandelvariant van hockey. Voor iedereen die kan lopen. Rennen verboden! Lekker buiten, in teamverband met een gezellige derde helft voor wie dat wil. Verantwoord bewegen onder deskundige begeleiding. OldStars walking hockey is een hit in Engeland en naar Nederland gebracht door het Nationaal Ouderenfonds. Kijk op OldStars – Walking Hockey. Het is niet alleen voor oud-hockeyers die blessuregevoelig zijn of niet meer kunnen rondhollen op het veld. Niet-hockeyers nodigen we met nadruk uit om ook mee te doen. We hopen daar een aparte groep voor te kunnen starten.

Gevaarlijk wordt het niet. Bitje of scheenbeschermers zijn niet nodig. Hockeyschoenen zijn aan te bevelen. Heb je geen stick dan kun je die lenen van HCA. In de week van 6 april start de eerste groep. U volgt als kennismaking 10 trainingen. Die bestaan uit een goede warming up, desgewenst een paar technische oefeningen en vooral een lekker partijtje walking hockey. De eigen bijdrage is slechts € 50. Het tijdstip is overdag en wordt nog definitief vastgesteld.

Heeft u vragen? Stuur een mail naar tchockey@hcalphen.nl en wij beantwoorden die zo snel mogelijk. Heeft u belangstelling, meld u aan! Wilt u eerst precies weten wat het inhoudt? Meld u dan aan voor de clinic met oud-international Floris Jan Bovelander op zondag 8 maart om 13.00 uur bij HCA, Olympiaweg 3.

Geboortedatum (verplicht):

Wil je deelnemen aan de clinic op zondag 8 maart? (maak een keuze)

Wil je deelnemen aan walking hockey? (start april 2020, maak een keuze)

Heb je ervaring met hockey? (maak een keuze)

AVG (verplicht)

Ik geef toestemming voor de opname van mijn gegevens in de contactlijst van HCA. Deze gegevens blijven tot 1 jaar na aanmelding geregistreerd.

Voorwaarden

  • Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe deelnemers. Wanneer u reeds lid bent bij een vereniging, maakt u geen aanspraak op de aanbieding van de betreffende vereniging.
  • Bent u reeds lid van een vereniging, dan kunt u wel gebruik maken van de aanbieding van een andere vereniging.
  • Tijd Voor Vitaliteit gaat uit van lesreeksen. Als deelnemer committeert u zich aan de gehele lesreeks en betaalt u voor het gehele pakket. Betaling per les is dus niet mogelijk.

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Alphen Beweegt
Keizershof 31
2402 DA Alphen aan den Rijn

KvK: 55365086
Rek: NL87 RABO 0369 6053 49
BTW: NL8516.71.962.B.01

Social Media