0172 89 60 48 info@alphenbeweegt.nl

Valpreventie

Fitte ouderen vallen minder snel

Ouderen blijven steeds langer thuis wonen. Vaak omdat ze dat zelf willen, soms omdat de maatregelen van het kabinet ze daartoe dwingen. Het risico van een valongeval wordt daardoor ook steeds groter. Volgens cijfers van Veiligheid NL belandden in 2014 ruim 88.000 ouderen na een val op de spoedeisende hulp. Een kleine 3000 ouderen kwam als gevolg van de val te overlijden. Valongevallen kosten de overheid momenteel 810 miljoen euro per jaar. Valpreventie kan het aantal ongevallen met 61% reduceren. Regelmatig bewegen zorgt voor meer zelfstandigheid en verbeterde fitheid bij ouderen. Wij ondersteunen welzijnsorganisaties, gemeenten en zorginstellingen bij valpreventie en het bevorderen van zelfstandigheid van ouderen met behulp van beweegactiviteiten.

Interesse in een Valpreventiecursus voor u zelf of voor een welzijnsorganisatie? Neem contact met ons op.

Voorwaarden

  • Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe deelnemers. Wanneer u reeds lid bent bij een vereniging, maakt u geen aanspraak op de aanbieding van de betreffende vereniging.
  • Bent u reeds lid van een vereniging, dan kunt u wel gebruik maken van de aanbieding van een andere vereniging.
  • Tijd Voor Vitaliteit gaat uit van lesreeksen. Als deelnemer committeert u zich aan de gehele lesreeks en betaalt u voor het gehele pakket. Betaling per les is dus niet mogelijk.

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Alphen Beweegt
Keizershof 31
2402 DA Alphen aan den Rijn

KvK: 55365086
Rek: NL87 RABO 0369 6053 49
BTW: NL8516.71.962.B.01

Social Media