0172 89 60 48 info@alphenbeweegt.nl

Voel je fit!

Voel je fit!

Wil jij het jaar actief beginnen maar lukt het je op de een of andere manier niet om te beginnen met bewegen? Dan is Voel je Fit iets voor jou!

Voel je Fit is een nieuwe beweegactiviteit bij Alphen Beweegt. Speciaal voor volwassenen die moeite hebben om uit zichzelf in beweging te komen. Deelnemers beginnen op laagdrempelige wijze met bewegen waarbij ze werken aan het verbeteren van hun kracht, conditie, uithoudingsvermogen en coördinatie. Dit wordt in groepsverband gedaan en onder professionele begeleiding van een buurtsportcoach. In samenwerking met fysiopraktijk Douglas fysiotherapie, huisartsenpraktijk Prelude en TOM in de Buurt is er meer draagvlak om mensen structureel in bewegen te krijgen. Het programma bestaat uit 12 lessen van 60 minuten waarbij iedereen door middel van circuittraining en recreatieve sport- en spelvormen op eigen niveau kan sporten en bewegen. We sluiten de les af met een kopje koffie of thee, er is dus ook voldoende ruimte voor gezelligheid.

De activiteit is op dinsdag middag van 16:30 tot 17:30 uur in de gymzaal aan de Lupinesingel.

Voor de overige lessen worden er kosten in rekening gebracht. Mocht je interesse hebben om hieraan deel te nemen, neem dan contact met ons op.

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Alphen Beweegt
Keizershof 31
2402 DA Alphen aan den Rijn

KvK: 55365086
Rek: NL87 RABO 0369 6053 49
BTW: NL8516.71.962.B.01

Social Media