0172 89 60 48 info@alphenbeweegt.nl

Voetbalinstuif Statushouders

Voetbalinstuif Statushouders

Statushouders kunnen twee keer per week deelnemen aan een sportactiviteit. De vrijdagen zijn bedoelt als extra beweegaanbod met de nadruk op voetbal. Naast sportieve elementen staat ook de Nederlandse taal centraal. Samen bewegen maakt verhalen los. Zo dragen de lessen bij aan participatie en het ontstaan van vriendschappen. Door de instuif proberen we de doorstroom naar sportverenigingen te vergroten.

Waar en wanneer
We trainen iedere vrijdag van 17.00 tot 18.00 op een van de velden bij sv ARC. Zorg dat je altijd om 16.50 aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen beginnen.

Aanmelden
Voor deze training kun je het beste opgeven via Remco Broekman.

Alphen Beweegt neemt deel aan een grootschalig project voor statushouders, het participatieverklaringstraject (PVT). Het PVT is een landelijk project voor vluchtelingen met een status, gericht op snelle integratie.

Voorwaarden

  • Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe deelnemers. Wanneer u reeds lid bent bij een vereniging, maakt u geen aanspraak op de aanbieding van de betreffende vereniging.
  • Bent u reeds lid van een vereniging, dan kunt u wel gebruik maken van de aanbieding van een andere vereniging.
  • Tijd Voor Vitaliteit gaat uit van lesreeksen. Als deelnemer committeert u zich aan de gehele lesreeks en betaalt u voor het gehele pakket. Betaling per les is dus niet mogelijk.

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Alphen Beweegt
Keizershof 31
2402 DA Alphen aan den Rijn

KvK: 55365086
Rek: NL87 RABO 0369 6053 49
BTW: NL8516.71.962.B.01

Social Media