0172 89 60 48 info@alphenbeweegt.nl

VVE Activiteiten

VVE Activiteiten

Het is natuurlijk prachtig als je als peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of basisschool middelen beschikbaar hebt voor de voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Vervolgens is het wel zaak om er iets goeds mee te doen. Wij geven advies en voeren activiteiten uit die de ontwikkeling van kinderen stimuleren in bijvoorbeeld grove en fijne motoriek, sociaal-emotionele ontwikkeling, beginnende taalontwikkeling en rekenvaardigheid. In nauw overleg stellen we een passend recreatief en educatief programma samen met een doorlopende leerlijn. Vanaf dat moment nemen wij de coördinerende taken met betrekking tot deze activiteiten over.

Bewegen om de achterstand te verkleinen
Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is bedoeld voor jonge kinderen van circa 2 tot 6 jaar met een (taal)achterstand. VVE programma’s zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen met een risico op taal- en ontwikkelingsachterstand met als doel de kansen op een goede schoolloopbaan voor deze kinderen te vergroten.

Voorwaarden

  • Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe deelnemers. Wanneer u reeds lid bent bij een vereniging, maakt u geen aanspraak op de aanbieding van de betreffende vereniging.
  • Bent u reeds lid van een vereniging, dan kunt u wel gebruik maken van de aanbieding van een andere vereniging.
  • Tijd Voor Vitaliteit gaat uit van lesreeksen. Als deelnemer committeert u zich aan de gehele lesreeks en betaalt u voor het gehele pakket. Betaling per les is dus niet mogelijk.

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Alphen Beweegt
Keizershof 31
2402 DA Alphen aan den Rijn

KvK: 55365086
Rek: NL87 RABO 0369 6053 49
BTW: NL8516.71.962.B.01

Social Media