0172 89 60 48 info@alphenbeweegt.nl

Wandelfit!

Wandelfit!

Van 2016 tot 2018 heeft Alphen Beweegt samen met Atletiekvereniging AAV’36 Wandelfit uitgevoerd in Alphen aan den Rijn. Deze activiteit is opgezet met behulp van de subsidie Sportimpuls en ondertussen is Wandelfit opgenomen als aanbod binnen AAV’36. Atletiekvereniging AAV’36 heeft drie trainers opgeleid die de activiteit begeleiden. In totaal hebben 130 deelnemers verdeeld over 8 startgroepen zich aangesloten bij het programma waarbij deelnemers op een laagdrempelige manier gezamenlijk in beweging zijn gekomen. Onder leiding van een gediplomeerde trainer, buurtsportcoach en vrijwilliger heeft elke deelnemer op zijn/haar eigen niveau deel kunnen nemen aan de wandelactiviteiten.

Wilt u minder last hebben van lichamelijke en/of chronische klachten? Wilt u bewegen, maar niet alleen? Dan biedt Wandelfit uitkomst. Een laagdrempelig programma van 12 weken waarin u een start maakt naar een gezonde leefstijl. Een basisconditie is beslist niet vereist, maar wordt door deelname aan Wandelfit juist verkregen. Samen bewegen met plezier staat voorop.

Waar en wanneer
Dinsdagochtend en vrijdagochtend 10.00-11.00 uur. Van 11.00-11.30 uur sluiten we af met een kopje thee of koffie.

Aanmelden
Aanmelden kunt u door een email te sturen naar wandelfit@aav36.nl. Vermeld bij het opgeven uw naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum.

Meer informatie ? Bekijk het hier

Voorwaarden

  • Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe deelnemers. Wanneer u reeds lid bent bij een vereniging, maakt u geen aanspraak op de aanbieding van de betreffende vereniging.
  • Bent u reeds lid van een vereniging, dan kunt u wel gebruik maken van de aanbieding van een andere vereniging.
  • Tijd Voor Vitaliteit gaat uit van lesreeksen. Als deelnemer committeert u zich aan de gehele lesreeks en betaalt u voor het gehele pakket. Betaling per les is dus niet mogelijk.

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Alphen Beweegt
Keizershof 31
2402 DA Alphen aan den Rijn

KvK: 55365086
Rek: NL87 RABO 0369 6053 49
BTW: NL8516.71.962.B.01

Social Media