0172 89 60 48 info@alphenbeweegt.nl

Zwemmen met Scholen

Elk kind heeft recht op sport

In de afgelopen twee jaar, van 2016 tot 2018, hebben AZC, Thermen2 & Alphen Beweegt vijf betrokken basisscholen kennis laten maken met de zwemsport. Gediplomeerde trainers hebben de leerlingen voorzien van vijf leerzame lessen en sloten de activiteit af met een evenement. De lessen zijn gekoppeld aan onder andere waterpolo, synchroonzwemmen, wedstrijdzwemmen, schoonspringen. Door een samenwerking met JOGG hebben de kinderen tijdens hun eerste les kennis opgedaan een gezonde leefstijl. Het maken van de juiste keuzes en voldoende waterdrinken stonden hierin centraal.

Naast deze activiteit hebben ouders van jonge kinderen hun zwemvaardigheid bij kunnen houden of verbeteren op de zondagochtend. Hier is ook een verbreding in het aanbod geweest met als partner de Alphense reddingsbrigade. Hierdoor zijn ruim 115 ouders bekend geraakt met de mogelijkheden van de vereniging. Via de activiteit voor ouders is het beweeggedrag van jonge ouders verbeterd. Zo zijn zij structureel meer gaan bewegen en bewust geworden over het belang van bewegen. Deze activiteit blijft ook na de subsidieperiode bestaan.

Ouders van kinderen in de leeftijdscategorie van 4-12 jaar kunnen voor €16,50 per maand iedere zondag van 9.00-10.00 uur terecht in zwembad Aquarijn. Zwemleraren van AZC verzorgen dan een speciale les om de zwemvaardigheid te stimuleren.

Aanmelden voor de zwemlessen op zondag kan door uw naam, telefoonnummer en e-mailadres te sturen naar: kennismakenmet@azc-alphen.nl. Onze coaches zullen dan contact met u opnemen.

Voorwaarden

  • Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe deelnemers. Wanneer u reeds lid bent bij een vereniging, maakt u geen aanspraak op de aanbieding van de betreffende vereniging.
  • Bent u reeds lid van een vereniging, dan kunt u wel gebruik maken van de aanbieding van een andere vereniging.
  • Tijd Voor Vitaliteit gaat uit van lesreeksen. Als deelnemer committeert u zich aan de gehele lesreeks en betaalt u voor het gehele pakket. Betaling per les is dus niet mogelijk.

Over Sportief Besteed Groep

Klik op de knop hieronder en bekijk de mogelijkheden

Blijf op de hoogte:

Bedrijfsgegevens

Alphen Beweegt
Keizershof 31
2402 DA Alphen aan den Rijn

KvK: 55365086
Rek: NL87 RABO 0369 6053 49
BTW: NL8516.71.962.B.01

Social Media